tirsdag 5. juli 2011

Vognpose til vår- og haustbruk

Ein pjokk i nord skal få seg ny vognpose! Eg har sydd denne tidlegare, men ville endre litt på designet. Posen er like lang og brei, men har fått lange glidelåser i kvar side, og kan opnast nesten heilt ned. I tillegg har eg laga ein strikkstramming øverst i ryggen/over hodet, eg tenker det kanskje blir litt lunare på hustrige dager slik. Posen har også fått hol til selane i vogna, nåke som er eit mareritt å skulle sy. Ein fløffy pose med stoff som sklir krøller og bretter seg, og sytråden oppfører seg snodig. Sprettern er flittig brukt, og resultatet er ikkje blitt pent. Men praktisk.. 

4 kommentarer:

  1. Hey, jeg holder også på med en vognpose! Har kommet utrolig langt, snart ferdig. Kjøpt inn stoff og greier. Og dyne. Og glidelås. Så nå gjenstår faktisk KUN å sy dritten..

    SvarSlett
  2. gratulerer! då er du jo faktisk snart i mål! det var innkjøpet som tok lengst tid..måtte kjøre til drammen..ta ferge og greier..ikkje berre berre!

    SvarSlett
  3. Så utrolig fin den ble. Må jo ha tatt lang tid....

    SvarSlett
  4. Takk thale! Ei lita stund tar det jo å lage ein slik pose, men det er som regel eit par bittesmå detaljer som tar lengst tid...

    SvarSlett