tirsdag 3. september 2013

Jukser litt på bestefarsgenser

Dette stoffet fekk eg av lille solei etter ein sydate i sommer - veldig fint og mjukt, men var usikker på kva eg egentlig kunne bruke det til. Ein genser kanskje? Slik kanting (har sikkert eit fint ord på fagspråket, men eg aner ikkje i så fall) har eg aldri prøvd før, men det vart ganske fint? Knappestolpen er berre ein juksestolpe, tør ikkje tenke på kor vanskelig det må være å sy ein "ekte" ein.. 

3 kommentarer:

  1. Den kanten ble utrolig stilig, skal ikke se bort fra at jeg hermer litt her! Kjekk måte å sprite opp et ellers lite fargerikt stoff :)Og jukstestolpen var lurt, skulle gjøre det på en genser for litt siden jeg og, men droppet det da jeg ikke hadde knapper som passet til stoffet.. Nå ble jeg inspirert til å sy noe av dette stoffet jeg og!

    SvarSlett
  2. Stoffet kom til sin rett her, veldig fint altså. Hvis du lurer på korfor eg har ein søm midt på, så var det faktisk for å spare på stoffet.. Har litt igjen, neppe nok til ein genser til, men kanskje ein lue..? Eg gleder meg til å sjå kva du kan trylle fram av dette stoffet Hilde

    SvarSlett
  3. Eg gjorde meg imidlertid ein erfaring - neste gang eg skal lage julsestolpe skal eg ikkje bruke ribbstoff eller eit anna stretchy stoff, men eit meir statisk stoff. Trur det er lettare å få det fint og jamnt då.

    SvarSlett